Veelgestelde vragen :

√  Wordt mijn motor op een aanhanger vervoerd?

Nee, wij vervoeren motoren niet in/op aanhangers. Wij hebben bestelbussen die speciaal ingericht zijn op het verantwoord vervoeren van motorfietsen.
Zo wordt je motor altijd veilig, droog en beschut vervoerd.

√  Hoe is de prijs opgebouwd?

Het tarief van de shuttleservice wordt bepaald door jouw bestemming. Je betaald voor een eigen plaats in de bus, dus altijd een voordelig tarief!

Extra kosten worden enkel in rekening gebracht bij:

-          Afhalen en brengen in Nederland en België.

Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie!

√  Ik weet mijn exacte bestemming nog niet, hoe doe ik een prijsaanvraag?

Vul een plaatsnaam in van de omgeving waar je naartoe wilt. Vermeld onder het kopje extra informatie dat dit adres bij benadering is en nog niet uw definitieve bestemming. In een later stadium hebben wij wel het definitieve adres nodig, uiteraard kunnen we alleen dan de motoren op de juiste locatie afleveren.

√  Ik wil een toerrit maken vanuit Italië naar Oostenrijk, kan dat?

Uiteraard is dat mogelijk! Je afleveradres hoeft niet hetzelfde te zijn als het ophaaladres. Dus als je je motoren bijvoorbeeld gebracht wilt hebben in Pisa en weer opgehaald in Innsbrück is dat geen probleem.

√  Kan ik mijn bagage ook mee laten nemen?

Ja, dat kan zeker. Er mag in totaal maximaal 20 kilogram bagage per motorfiets meegegeven worden. Als de bagage niet in de eventueel aanwezige motorkoffers zit dient dit in een afgesloten en gelabelde tas meegegeven te worden.

√  Op welke dagen kunnen jullie mijn motor ophalen in Nederland?

Wij dienen de motoren uiterlijk 1 week voor het transport tot onze beschikking te hebben. We stemmen af wanneer de motoren bij u opgehaald worden of wanneer u de motoren brengt.

√  Wanneer wordt mijn motor op de (vakantie)bestemming afgeleverd?

Wij leveren de motoren af bij je accommodatie in een route. Hierdoor kan het zijn dat de motoren al enkele dagen voor jouw aankomst bij je accommodatie worden afgeleverd.
Dit geldt ook voor het ophalen van de motoren. Het kan dus zijn dat de motoren enkele dagen na je vertrek opgehaald worden. Bespreek het aflever- en ophaalmoment met je accommodatie.

√  Hoeveel motoren kunnen jullie in één keer vervoeren?

Dit is afhankelijk van de afmetingen van de motoren. Wanneer u een vrijblijvende prijsaanvraag doet kunnen wij u voorzien van een gespecificeerde offerte. U weet dan meteen waar u aan toe bent.