Motortransport

Onze bussen zijn volledig ingericht op het vervoer van motorfietsen. Dit kan door middel van een speciale oprijplaat, inrijklemmen en spanbanden. Hiermee staat uw motorfiets veilig en stabiel en kan ze veilig vervoerd worden.

Voordelen van het vervoer met Motortransport:

√ Kortere reistijd

 • U kunt met het vliegtuig of de trein op vakantie
 • Met de auto heerlijk doorrijden, want een aanhanger is niet meer nodig

√ Veilig en zonder gedoe

 • Transport via ons is altijd verzekerd
 • Motoren kunnen bij u worden opgehaald en worden op locatie afgeleverd
 • Geen motorhuur met hoge eigen risico’s en andere hoge bedragen
 • Transport ook mogelijk voor korte reizen

√ Fit op de motor

 • Lange ritten zijn niet langer nodig, waardoor u langer van uw vakantie kunt genieten

Bestemming

Als fervent motorrijders weten wij maar al te goed dat rijden in de bergen een fantastische ervaring met zich meebrengt. Een tourrit door de Alpen, de Ardennen of de Eifel zijn trips die eigenlijk iedere motorrijder ervaren moet hebben. Deze ervaring is goedkoper en sneller geregeld dan u denkt, u kunt uw motor bij uw volgende trip al mee hebben!

Shuttlegebied

 

Nu ook motortransport naar Spanje! Nieuwsgierig? Klik hier!

Hier links in het groen aangegeven gebied rijdt onze shuttledienst.

Werkwijze

In 5 simpele stappen leggen we u uit hoe we uw motorfiets zullen vervoeren.

 1. Inschrijfformulier en offerte

Na het inzenden van het formulier krijgt u zo snel mogelijk een vrijblijvende offerte toegestuurd. Mocht u tevreden zijn met ons aanbod, dient de offerte per mail te worden bevestigd.

 1. Afleveren of ophalen motorfiets Beta Expresse

U neemt contact met ons op om uw motorfiets bij onze opslag af te leveren. Wij zullen op locatie zijn om uw motorfiets in ontvangst te nemen en vervolgens warm en droog te stallen. Optioneel kunnen we ook uw motorfiets bij u ophalen. Datum en tijdstip zullen daarop afgestemd worden.

 1. Het afleveren van de motorfiets op locatie

Wij vervoeren uw motorfiets met grootst mogelijke zorg naar uw gekozen locatie (zie tabblad veiligheid). We zullen trachten u zoveel mogelijk tegemoet te komen met uw gekozen dag. Echter kunnen we hierop geen garanties geven en leveren we mogelijk op een andere dag.

 1. Het ophalen van de motorfiets op locatie

Na uw verblijf zullen wij uw motorfiets weer ophalen. Eventueel kunt u, indien mogelijk bij uw verblijfplaats, uw motorfiets achterlaten op uw bestemming zodat wij deze later kunnen ophalen. In overleg is het eventueel mogelijk om uw motor eerder op te halen. Ook het vervoer terug gaat natuurlijk met grootst mogelijke zorg.

 1. Afleveren of ophalen Beta Expresse

In de week na het ophalen van de motorfiets kunt u deze weer ophalen bij onze opslag. Optioneel kunnen we ook een afspraak met u maken om uw motorfiets op een gekozen locatie retour te brengen.

Klik hier voor het aanvragen van een vrijblijvende prijsopgave.

Motortransport Italië, Oostenrijk, Duitsland, Dolomieten, Eifel, Alpen, Spanje