Welkom op de site van Beta Expresse!

Wij zijn van origine een koeriersdienst gespecialiseerd in (spoed)transport door heel Europa. Vanuit onze liefde voor motorrijden die in ons bedrijf geworteld is, is in de afgelopen jaren naast de transporttak onze motortransportservice ontstaan. Met de door de jaren heen opgebouwde ervaring met allerlei vrachten zijn wij in staat om uw vracht of motorfiets veilig en met grote zorg te vervoeren.

Ontstaan in 1989 als kleinschalig familiebedrijf in Beverwijk, groeiden we snel uit tot een bedrijf met klanten van Engeland tot Hongarije. Door de jaren heen zijn we een familiebedrijf gebleven. Hierdoor zijn wij heel flexibel, snel en kunnen we uitstekend meedenken met onze klanten. Verder zijn we NIWO gecertificeerd waardoor we legaal gewichten van boven de 500 kilogram mogen vervoeren. Met onze milieuvriendelijke bedrijfswagens mogen wij tevens alle milieuzones in Europa betreden.

Milieubewust en groen, ook naast de weg.

Omdat wij veel op de weg aanwezig zijn hebben we onze verantwoordelijkheid genomen als het gaat om het milieu.  Al onze voertuigen zijn uitgerust met de nieuwste generatie dieselmotoren om zo zuinig en schoon mogelijk te rijden. Daar houdt het echter niet op, ons bedrijfspand is namelijk CO2-neutraal. Met behulp van zonnepanelen, een installatie om warmte terug te winnen en het gebruik van regenwater houden we de belasting op het milieu minimaal.

NIWO Eurovergunning.

Wij zijn in het bezit van het benodigde NIWO Eurovergunning voor het legaal uitvoeren van (motor)transporten voor derden.